Hogyan lehet a legjobb szexuális élet valaha

0
1450

Oké, hölgyeim! Egyedülálló anyák, egyedülálló nők a világon, itt az ideje, hogy visszaszerezze a szexuális életét, önmagával! Ó, igen, jól olvastál. A saját, privát szexuális életedről beszélek. Még ha nincs is olyan szeretőd, aki kielégíti az igényeidet, akkor is életed legjobb szexét élheted át. A mindennapi életünk gyakran annyira elfoglalt, hogy a legfontosabb kapcsolatunk útjába állnak. Egy olyan, ami mindannyiunknak kell – a szexuális kapcsolatunk. A szex egészséges és életerős. Segít, hogy fiatalok maradjunk, és elmélyítsük az élet élvezetét.

De a sajtóban, hogy gondoskodjunk másokról, a saját szükségleteinket gyakran az út szélén hagyjuk. Ha nem gondoskodunk magunkról, a szexuális életünk elhalványulhat, elégedetlenné és elzárkózott az élet örömteli dolgaitól. Szóval, hogy szerezzük vissza a valaha volt legjobb szexuális életet?

Alapvető ötletek a tűz melegítésére a szex szempontjából

Itt van néhány egyszerű és alapvető ötlet, hogy felmelegítse a tüzet, és tartsa égve. Légy Szerelmes önmagadba. Az első lépés, hogy egy fantasztikus, csodálatos, elképzelhetetlen szexuális életet élhess magaddal, az, hogy beleszeress önmagadba. Csak egy tested van. Vedd úgy, mint egy szexi test! Nem csak ettől fogod jobban érezni Magad, hanem kívülről is, azzal a mesés, ‘ez az én testem! ragyogás. Állítások egy nagyszerű módja annak, hogy maradjon összhangban ezzel. Az egyik tetszik, hogy szeretem ezt a folyton változó testet, ami átsegít az életen. Ez egy egyszerű dolog, és nagy változást hozhat abban, ahogy látod magad.

Legyen egy orgazmusa naponta. Ne szégyenlősködj. Mind szeretjük az érintést. Mindannyiunknak szüksége van rá. Egy orgazmus egy nap sakkban tarthatja a doktort! Plusz, ez hoz egy csomó más juttatások. A napi orgazmus enyhíti a stresszt, és segít jobban aludni. Tovább éltetnek, és rendszeresen menstruálsz. Arra is rájöttem, hogy ha rendszeresen orgazmusod lesz, akkor a menopauza alatt és után leállhat a vaginális csatorna szárítási folyamata. És mindezek mellett a rendszeres orgazmusok is ragyogóvá teszik a bőrödet. Néha a testünk elhanyagolódik, észrevétlenül és érintetlenül marad. Sokkal életerőteljesebbé és gyönyörűvé válunk, amikor szerető és érzéki figyelmet szentelünk magunknak.

Kényeztesse magát egy szexuális játékszerrel.

Csak nézd meg ezt a YouTube videót Betty Dodsonnal, aki profi maszturbálónak hívja magát a SLUTEVER-ben. 89 éves, igen, igaz. Kényeztesse magát egy szex játék. Segítsek az orgazmusokkal? Nos, minden segítséget megkaphatsz az online szexboltokban, és a soha véget nem érő műfaszok, vibrátorok, csiklócsiklandozók fajtáiban. És miért állt meg egynél? A különböző formák, méretek, színek és típusok közül lehet választani. Néhány most még vízálló, így lehet venni őket a kádban veled. Képzeld el! Egy forró habfürdő és egy orgazmus, mmmm. Én személy szerint van egy kis készlet az ágyam alatt, amikor szükségem van egy kis segítségre. A játék lesz a legjobb barátod az ágyban. Bízzatok bennem, hölgyeim.

Nézz pornót. Ez egy olyan téma, ami érzékenyen érint néhány nőt. Egyesek szerint a pornó rossz. Hogy lealacsonyítja a nők jogait, vagy hogy a férfiak csinálják a férfiaknak. De van egy trend a pornóföldön, ahol a női producerek remek pornót csinálnak a nőknek, hogy nézhessék és élvezhessék. Érzéki, összekapcsolódó és szexi, ahogy el tudod képzelni. A pornóval meg kell érteni, hogy ez csak szórakozás. Csak egy műsor. Azt is meg kell tudni, hogy mi illik hozzád, majd élvezni a show. A pornó egy kicsit olyan, mint a fantázia, csak a képernyőn. Fantáziálhatsz, miközben pornót nézel, hogy abban a jelenetben vagy. Élvezzétek annak, ami, szórakozás és egy kis segítség az úton.

Adj magadnak egy szexi fogást.

Nincs jobb, mint ajándékot adni és kapni, igaz? Miért nem adsz magadnak egy szexi ajándékot? Ismétlem, nincs senki más, aki megcsinálná helyetted. Szóval, mi a megfelelő szexi ajándék neked? Vehetnél magadnak egy szexi fehérneműt. Talán irodalmi típus vagy. Elmehetnél és vásárolhatnál néhány finom erotika írást. Miután a masszázs egy csodálatos szexi élvezet, az egyik, hogy ad az egész test egy kis mély relaxáció Egy mani-pedi kezelés mindig szexivé tesz.

Szeretem, ha élénk színek vannak a lábujjaimon. Örülök, hogy frissen és ragyogóan látom őket. Nézd meg azt a filmet a nagyképernyőn a kedvenc színészeddel vagy színésznőddel. A cél az, hogy kényeztesd magad, szóval ne felejtsd el a popcornt és a kedvenc choc top változatát. Még mindig szeretem a vaníliát. Vedd fel azokat a tánccipőket, és legyél egyenesen szexi Tangóórán. Nincs jobb a cha-cha-nál, mint a szexi vibrálás. A tánc a Szexuális önkifejezés csodálatos formája, és remek hely, hogy találkozhass a következő potenciális partnereddel.

Vagy talán tényleg splash ki magad, és bérel egy férfi escort vacsorára (vagy egy kicsit több!). Nincs is jobb, mint egy férfi, aki felpezsdít. Én kényeztettem magam tavaly (olvashatsz róla itt), ez egy csodálatos élmény volt számomra, oly sok szinten. Úgy érzem, hogy minden nőnek legalább egyszer el kell viselnie ezt.