The Pouty ajkak

0
1326

Az ajkak bizsergő érzése kellemetlen és kellemetlen lehet, de utal-e súlyos orvosi állapotra? Felfedezzük az ajkakat érintő 10 zsibbadás okait, beleértve azokat a tüneteket, amelyek orvosi sürgősséget jeleznek, és mikor kell orvoshoz fordulni. Itt van Angelina Jolie, mert őszintén szólva nem találtam olyan fényképeket, amelyek olyan ajkú nőkből álltak, akik még annyira keszegtek, hogy még hasonlítsanak a barátom ajkaira! A nevét úgy hívták, mint „nagy ajkak” vagy annál rosszabb, és végül öntudatos volt róluk. Azt hiszem, bármit megtett volna, ha “vékonyabb” ajka lenne.  A mai napig az emberek az ajkát injektálják, hogy övének tűnjön.

Felismerte és szerette őket. Ők a testének részei, és bár határozottan hiába szereti őket csak azért, mert divatosak, ez segített neki visszanyerni önértékelését. De évekbe telt. Néhány ember soha nem tanulja meg szeretni a sajátosságait, és ez rendben van. Nem mindenkinek kell azonosnak lennie. Számos fehér nő vágyakozó ajkakat akar, mert genetikailag kevés esély van arra, hogy megkapja őket. Azt gondolhatják, hogy jobban néznek ki velük, és ez minden, ami tényleg számít.

Az ajkak az arc megjelenésének fontos jellemzője

Valószínűleg azért, mert olyan sok szart kapnak olyan nőktől, akiknek természetesen vastag ajkaik vannak. Általában ők kap a legrosszabb sértéseket azok a fekete kultúra, mint ők azok, amelyek általában természetesen elég nagy ajkak. Személy szerint úgy gondolom, hogy bármi ilyesmi, mint az ajakinjekció vagy szükségtelen orrplasztika nem segít senkinek. Nem csak a többi nő és néhány férfi, akik szarságokat beszélnek a fehér nők ajakmérete, de ezek a lányok / nők, akik olyan embereket látnak, mint a Kardashian-ok, akik olyan hamisak, amennyire csak lehet, hogy kapnak egy hamis érzetét reality.To én, ez csak kamu és undorító. Nem értem, hogy egy ilyen értelmetlen embert miért bálványoznak.

Nem csak látják ezeket a nőket, és elismerik őket, de olyanok is akarnak lenni, mint ők, és ez a probléma nagy része. Sok embernek talán nem tetszik a válaszom, de határozottan igaz. Akarsz teltebb ajkakat? Keresi a módját, hogy gömbölyödjön fel az ajkait azonnal? Akkor nézd meg ezeket az egyszerű és hatékony módszereket buja ajkak! Miért vonzóak a mogorva ajkak? Ajkak fontos jellemzője az arc megjelenését. Mogorva ajkak alapvetően fuller ajkak, amely növeli az általános megjelenés. Kutatások kimutatták, hogy a fuller ajkú emberek szexibbnek tűnnek, mint a vékony ajkak. Továbbá, a férfiak vonzzák a nő mogorva ajkak, mint bármely más arcvonás.

Buja ajkak vágynak mindannyiunk számára, és a legjobb az egészben, hogy most van módja, hogy elérjék a teljes ajkak! A természetes módszerek átmenetiek, a mesterséges módszerek pedig hosszútávúak és hatékonyak. Választhat egy módszert, amely a legjobban megfelel az Ön igényeinek. Ebben a kozmetikai eljárás, derma töltőanyagokat fecskendeznek az ajkaidba, hogy vastag legyen. A teljes eljárás 20-30 percig tart, teljes hatása 24 órán belül látható lesz. A hatás 4-6 hónapig tart, és biztonságos eljárás. A legnépszerűbb természetes töltőanyag által használt orvosok hialuronsav, mint a Restilán. Lip plumper ajak termékek, amelyek a munka az erek, hogy az ajkak meg fuller ideiglenesen. Az ajkaid kövérek és érzékiek lesznek tőle. Ez jön formájában egy krém, vagy egy szájfény.

Módszerek a kesztyűs ajkakban.

A Lipper általában tartalmaz hialuronsavat, oligopeptideket, fahéjat, capsaicint és mentolt. Válasszon egy kiváló minőségű ajak plumper, amely tartalmazza az egyik ilyen összetevők. Természetes Módszerek. Vannak különböző hazai jogorvoslati, amely lehet próbálni, hogy . Méz egy természetes hidratáló, hogy puha, kövér ajkak. Hogyan: mindössze annyit kell tennie, hogy alkalmazni egy kis mennyiségű mézet az ajkaidra kétszer egy nap. Mossuk le egy óra múlva hideg vízzel. Tipp: a legjobb eredmény érdekében próbáljuk meg a szerves mézet használni.mogorva ajkak.

Manapság minden nő nagyobb, teljesebb és feszesebb ajkakra vágyik. Sok Hollywood babes átesett különböző kezelések elérni a kívánt pouts. Hírességek hencegő botox felerősített ajkak, hogy a hétköznapi emberek vágynak rá anélkül, hogy megértsék a következményeit átesett egy ilyen kezelés. Bár egy ilyen kezelés a legjobb eredményt ígéri, de nem mindig ez a helyzet. Az alábbiakban a képek néhány híresség, aki kapott a megjelenés felerősített ajkai. Vessen egy pillantást az alábbi képeket, de legyen óvatos a mellékhatások ilyen kezelések lehet.

Egy nagy, mogorva nyilatkozat lip vissza egy nagy utat 2015. Itt nem a múlt túlméretezett ajkairól van szó, hanem egy sokkal kifinomultabb felső ajakról. A legfrissebb hírek szerint a szájnagyobbítás iránti érdeklődés ismét emelkedett, ami nagy részben az intenzív híresség média lefedettség miatt következett be. Az olyan sztárok, mint Kim és Khloe Kardashian, Kylie Jenner, Jennifer Lopez és Emily Ratajkowski, mind fitogtatják a nagy, mogorva felső ajkukat. Dr. Jody Levine, az AOB Med Spa Nemzeti Egészségügyi igazgatója beszélt az ABC News-szal, és megerősítette, hogy megújult az ajaknagyobbítás iránti érdeklődés. “Ajak augmentáció minden bizonnyal nőtt, mert úgy tűnik, hogy egyre több szépség trendek és hírességek hangsúlyozta a nyilatkozatot ajak, mint egy divat kiegészítő.

Fokozza az ajkainak megjelenését

Plumper, fuller ajkak izzadnak a fiatalságtól és a nőiességtől, és minden bizonnyal, hogy egy szépség nyilatkozatot, amikor az ajkak színe kopott.” Keres egy nagy, mogorva ajkak megjelenés nélkül ajaknagyobbítás? Van néhány dolog, amit tehetünk otthon, hogy fokozza a megjelenés az ajkak. Gyakran hámozza az ajkait ecsettel. Ez segít a keringésben, és fényesebben és fényesebben jelennek meg. Világhírű smink művész Pat McGrath használ egy fehér bélés felhívni egy kis ívelt vonal felett a Kupidó íj, hogy megteremtse az illúzió fuller ajkak. Fedje le az ajkait olyan alapozással, amely illeszkedik a bőréhez, majd vonalazza az ajkait egy száj bélés kívül a természetes vonal az ajkak.

Pontosan kövesse az alakját. Alkalmazza a rúzs belsejében a körvonal nagyon óvatos, hogy ne menjen ki az új szájvonal. Próbáld ajak plumper glosses-t. Néhány kedvencünk a Dior Addict Lip Maximizer nagy térfogatú ajak Plumper és a Túlfakasztott Lip injekciók. A valóságshow-s személyiség Kylie Jenner felfedte a híres ajkai mögötti titkot, miközben azt a pletykát csapkodta, hogy egy másik kezelésen esett át, hogy még nagyobb legyen. A Kardashian-Jenner klán legfiatalabb nővére rámutatott, hogy az ajkai több képen is jól mutathatnak, csak mert pózol, jelentések aceshowbiz.com.