Hogyan lehet elférni 40 éves korban?

0
1273

Sosem késő formába jönni, és learatni a fizikai erőnlét előnyeit. Azt mondja, egy új studytrused forrás megjelent a journal JAMA Network Open. Valójában a későbbi életszakaszban a testmozgás növekedése ugyanolyan kockázatcsökkenést eredményez, mint a rák, a kardiovaszkuláris betegség és a minden okból bekövetkező halálozás, mint a serdülőkortól a felnőttkorig, a tanulmány kutatói azt mondták. Optimális kockázat csökkentésének, mind a fiatalabb, illetve idősebb résztvevők látták, amikor folytató hetente összesen 150 perc mérsékelt aktivitás, mint például a kertészkedés vagy házimunka, vagy 75 perc intenzív tevékenység.

Mint például a gyors tempójú gyaloglás, futás, úszás, vagy aerobik, azt mondta. Pedro F. Saint-Maurice, PhD, a tanulmány szerzője, illetve posztdoktori ösztöndíjas a Metabolikus Epidemiológia Ág Division of Cancer Epidemiology and Genetics a Nemzeti Rák Intézet.

Jobb erő és működés

Az élet későbbi szakaszában történő aktív részvétel további előnyökkel is járhat a tanulmány megállapításain kívül. Szerint University of Marylandi iskola ápolási professzor Barbara Resnick, PhD, RN, CRNP, FAAN, FAANP, és korábbi elnöke Az Amerikai Geriatrics Society, van egy csomó nyerni pszichológiailag szólva. Resnick azt mondta az Healthline-nak, hogy míg a juttatások egyéni alapon változnak, az általános előnyök közé tartozik “a jólét általános érzése és a pszichológiailag jobb”, kevesebb depresszióval és több energiával. Az idősebb populációk is profitálhatnak a “jobb egyensúly-és őszi megelőzés”, valamint a “jobb erő és funkció” – mondta Resnick.

Azonban azok számára, akik 40 felett visszatérnek vagy megkezdik a fitness rutin, vannak néhány kulcsfontosságú tényezők, hogy fontolja meg. Erőnléti könnyítés. Az optimális kockázatcsökkentés érdekében a tanulmányban meghatározott heti tevékenységre vonatkozó iránymutatások betartása olyan dolog, amelyet fokozatosan kell megtenni a kár elkerülése érdekében. Alacsonyan kezdjük és lassan,” Resnick tanácsolta. De mit jelent ez valójában? Louis Bezich, a Cooper Egyetem egészségügyi ellátásával kötött stratégiai szövetségek vezető alelnöke némi betekintést nyújt. Míg a kutatások végzése, a könyv, “Feltörni a Kódot: 10 Bizonyított Titok, Hogy Motiválja az Egészséges Viselkedés inspiráló Teljesítése Feletti Férfiak 50” – beszélt Dr. Daniel Hyman, a fej, a division of Internal Medicine a Cooper Egyetem Egészségügyi, egyetemi docens, a Cooper Orvosi Iskola Rowan Egyetem, New Jersey-ben.

Csatlakozzon az egyéni gyakorlati programhoz

Ez Hyman tanácsa volt. Keresse fel orvosát értékelésre. Az orvos jóváhagyásával, csatlakozzanak egy gyakorlat program, amely magában foglalja stretching minden edzés előtt lassú kezdő gyakorlat, amely magában foglalja az aerob testmozgást, mint a kerékpározás vagy a futópad, valamint az ésszerű súly képzés, amely épít fel egy 30-40 perces edzés, ötször egy héten. A legjobb módja annak, hogy formába. A 40 utáni formázás két fő dolgon múlik: konkrét gyakorlatok, gondolkodásmód. Resnick szakvéleményt ad a legnagyobb sikerre képes tevékenységek kombinációjáról. Miután könnyebb fitness, ez az, amit azok több mint 40 kell törekedni, hogy rendszeresen.

Mérsékelt aerob aktivitás 30 perc naponta (100 lépés / perc)
izomerősítés az összes főbb izomcsoportok három nap egy héten
egyensúly gyakorlatok két nap egy héten legalább. Azt javasolja, használja a” Nia technika ” könyv konkrét edzés rutin ötletek. Bezich, másrészt, összpontosít, beállítja a gondolkodásmód a siker felé. A tapasztalat, a legjobb módja annak, hogy formába után 40 az, hogy “építeni egy motivációs platform horgonyzott a legértékesebb kapcsolatok az életedben, mint a házastárs, partner, gyerekek, unokák,vagy karrier. Ezek a kapcsolatok határozzák meg a személyes “miért”, amikor arról van szó, hogy az erőfeszítés, az élet egészséges ” – mondta Bezich. “Ne feledd, az egészséges élet csapatjáték. Bezich szerint az egészséges tevékenységek köré rendezett erőteljes társadalmi naptár segítségével nyomon követheted a fitness-és egészségügyi céljaidat.

Soha nem késő megformálni és javítani az egészségünket

A siker lehetséges akadályai. Az új tanulmány szerint sosem késő formába jönni, és javítani az egészségi állapotunkon, szóval mi állít meg ennyi embert? Bezich szerint a siker fő gátja a gondolkodásmód. A legtöbb nem is tudja tartani az újévi fogadalmat több mint egy-két hónapig,” mondta. “Ezt egy gyenge kognitív kapcsolatnak tulajdonítom a mindennapi viselkedésük és a legértékesebb kapcsolataik között. Az 50 év feletti, fizikailag aktív férfiakkal folytatott kutatásai során úgy találta, hogy a sikertényező az a képesség, hogy összekapcsolja a pontokat az étrend és a testmozgás és az élet ambíciói között. Ezt azért kapják, hogy beteljesítsék ambícióikat, és egészségesek maradjanak. Ez a hatalom a pozitív egyesület, amely tartja őket, amikor mások kilépnek,” Bezich mondta.

Azok, akik nem követik végig a fitness célok, Bezich azt mondja, hiányzik egy erős “miért” tényező. Így míg egyre fitt után 40 arról szól, hogy megkönnyítse a speciális gyakorlatok szabott siker, ez is arról szól, megértése mögöttes motiváció erre. Szerezd meg a heti egészséges öregedés e-mail. Azért, hogy jól maradj és jól boldogulj, jóval a középkor felett, küldünk megbízható tanácsokat és személyes történeteket. A film” Tully ” célja, hogy egy őszinte ábrázolása az élet egyensúlyozó igényeit egy újszülött két másik gyermek, az összes kiköpött, kialvatlan, teljesen kimerült dicsőség. Egy Marlo nevű anyáról szól, akit Charlize Theron játszik, aki most szült meg harmadik gyermekét, és a szülés utáni depresszió szélén áll, amíg a bátyja nem küld egy éjszakai dadust (Tully) a megmentésére.

A szerep eljátszásához az örökéletű Charlize Theron (aki a való életben, egy elfoglalt anya két gyermek örökbefogadás révén) 50 font felesleges súlyt kellett, hogy pontosan ábrázolja, hogy egy igazi postnatalis test néz ki. Bár Theron nem idegen az önátalakítás-mint az Oscar-díjas turn “Monster” tanúsítja — azt mondja, hogy a fogyás szerzett a szerepet vett sokkal hosszabb 42, mint a 20-as években. Másfél évembe telt, hogy lefogyjak. Ez volt az egyik legnehezebb dolog, hogy a testem ment keresztül — a nők ezt minden nap, ” mondta NPR. “Amikor én csinálom, az emberek olyan bátrak, én meg: nem. A nők mindig ezt csinálják, és mi nem ismerjük el eléggé.